Producatori lanterne

Lanterna Maglite Nextorch Mica Dorcy Parat Cyalume Ameriglo DuPont Nomex Ultralife Mica i.safe MOBILE

Informatii utile

FORMULAR DE COMANDA

 

1.   Dati click pe produsul pe care doriti sa il achizitionati

2.   Apasati butonul “Adauga in cos”

 

3.  Dati click pe butonul “Vezi cosul”

 

4.  Apasati butonul “Expediaza comanda”

 

5.    Dupa ce ati completat campurile obligatorii, se apasa butonul  “Inregistrare si expediere comanda”

 

6.    Dupa acest pas, comanda a fost trimisa catre reprezentantul nostru de vanzari si veti fi contactat in scurt timp.

Puteti sa va intoarceti inapoi in magazin, apasand butonul "Inapoi in magazin"

 

Termeni si conditii:

   Generalitati:
   Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
   Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
   Societatea Neramo SRL  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
   Accesand pagina -Informatii utile- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Lanterne-cutite.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit , accesand link-ul aflat imediat sub specificatii .

   Definitii:
   Acest site este intretinut si administrat de S.C. Neramo S.R.L. (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate.
   Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului lantern-cutite.ro, este denumita Client.
   Adresa web care este proprietatea Societatii (www.lanterne-cutite.ro), va fi denumita generic site-ul lanterne-cutite.ro.
   Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul lanterne-cutite.ro, vor fi denumite in continuare continut.

   Drepturi de autor:
   Intregul continut al site-ului lanterne-cutite.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
   Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
   Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului lanterne-cutite.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
   Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

   Parteneri:
   Societatea are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in site-ul lanterne-cutite.ro.
   Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

   Securitatea datelor personale si a informatiilor:
   Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.
   Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
   Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

   Declinarea responsabilitatii:
   Continutul site-ului lanterne-cutite.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.
   De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.
   Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
   In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
   De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
   Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.
   Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

   Garantia produselor:
   Produsele cumparate prin intermediul site-ului lanterne-cutite.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.
   Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

   Returnarea produselor:
   Consumatorul poate solicita returnarea produselor.

   Termene de livrare:
   Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului lanterne-cutite.ro.
   In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

   Taxe suplimentare:
  
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare.
   Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
   Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la vanzari@neramo.ro.

   Frauda:
   ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI LANTERNE-CUTITE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL LANTERNE-CUTITE.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI LANTERNE-CUTITE.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

   Litigii:
   Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
   In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
   Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.